Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Planmeca új páciensszéket jelentett be – Planmeca Pro50™ Chair

A Planmeca új páciensszéket jelentett be – Planmeca Pro50™ Chair
A Planmeca világelső fogászati berendezés-kínálata egy új páciensszékkel bővül. A Planmeca Pro50™ szék a funkcionalitás, a rugalmasság és a jövőbiztos részletek nagyszerű kombinációja, mindezt egy gyönyörű, időtlen dizájnba csomagolva. Ideális választás azon fogorvosok számára, akik erős, de könnyű betegszéket keresnek – tökéletes kényelmet biztosítva mind a fogorvosi csapatnak, mind a pácienseknek.

Sajtóközlemény 2022. november 23

A Planmeca Pro50™ kezelőszék egy modern és időtlen páciensszék, amely a Planmeca termékek által ismert összes könnyű és gyönyörű dizájnrészlettel rendelkezik. A székben található orvosi minőségű motorok zajmentes működést biztosítanak, csendes munkakörnyezetet eredményezve a fogorvosi csapat számára és pihentető kezelési élményt a páciensek részére. A szék strapabíró alumíniumból készült, kényelmes kárpitja pedig szórakoztató és tetszetős színek széles választékában kapható.

A Planmeca Pro50 szék széles magasság állítási tartományt kínál – a páciensülés magassága 390 mm és 890 mm között változtatható. Ez teszi elérhetővé a széket különböző felhasználók és munkastílusok számára biztosítva, hogy bármilyen méretű fogorvos ülve vagy állva dolgozzon. A kis széktalp bőven hagy helyet két pár lábnak, valamint a szék lábkapcsolójának és egyéb eszközöknek. A karcsú és keskeny háttámla lehetővé teszi, hogy a fogorvosi csapat közel kerüljön a pácienshez – mindig a legergonómikusabb munkahelyzetet kialakítva.

A hátradöntött háttámla biztosítja a páciens optimális helyzetét, amikor ülő helyzetből fekvő helyzetbe kerül. Sőt, a széknek opcionális mobil talpa is van, így szükség esetén könnyen áthelyezhető egy új kezelőhelyiségbe.

A Planmeca Pro50 szék lehajtható lábtámasza könnyű be- és kiszállást biztosít, és megkönnyíti a szemtől szembe történő pozícionálást – ezt a funkció az orvos-páciens konzultációkon nagyra értékelik. Mivel a páciensek különböző formájúak és méretűek, a szék maximális teherbírása 185 kg.

Mint minden Planmeca termék, a Planmeca Pro50 szék is garantáltan hosszú élettartamú lesz. Ez, az időtlen kialakítással és a masszív fémszerkezettel együtt valóban jövőbiztos befektetéssé teszi.

„A Planmeca már fél évszázada meghatározó szereplője a fogászati iparnak, és több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a páciensszékek tervezésében és gyártásában. Figyelmesen meghallgatjuk vásárlóink visszajelzéseit, és ennek megfelelően folyamatosan finomhangoljuk termékeinket. Termékfejlesztésünk és gyártásunk egy helyen zajlik a finnországi központunkban, ami nagyon rugalmassá tesz bennünket folyamatainkban és lehetővé teszi, hogy portfóliónkat folyamatosan új termékekkel frissítsük” – mondja Tuomas Jurvanen, a Planmeca fogászati kezelőegységek alelnöke.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek
Az oldal tetejére