Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
465.000 Ft (366.142 Ft + ÁFA)
Menny.:

Airdog X8 Plazma Légtisztító-fertőtlenítő

Kifejezetten fogorvosi rendelők levegőjének tisztítására, fertőtlenítésére lett kifejlesztve.

  • Ionizációs kollektor 20-40.000 Volt feszültségen pusztítja el a baktériumokat és vírusokat
  • Baktériumok, influenzavírusok és gombák eltávolítása 99,9% -ban
  • Füst, a PM2,5 és a 14,6 nm (0,0146 mikron) méretű részecskék 99,9%-ának eltávolítása
  • Filtercsere mentes: nincs HEPA szűrő – nem kell szűrőt cserélni
Cikkszám: WP-X8
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
465.000 Ft (366.142 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

  • A kollektor tisztítható, majd ismételten felhasználható
  • Nincs teljesítménycsökkenés a kollektorlemezek tisztítása után
  • Kiváló légtisztítási teljesítmény  
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Csendes működés
  • Intelligens üzemelés: automatikusan figyeli és beállítja a szükséges energiát a mindenkori levegőminőség alapján

Műszaki paraméterek:

Airdog X8, fogyóeszközmentes Plazma Légtisztító - LÉLEGEZZ MÁSKÉPP!

Gyakran feltett kérdésekhez kattintson a linkre!

Videók megtekintéséhez kattintson a linkre!

Vizsgálati eredmények és tanusítvány megtekintéséhez kattintson a linkre!


Hogyan működik a TPA

1. lépés Előszűrő
A levegő alulról az előszűrőre áramlik, hogy összegyűjtse a nagyobb szennyeződéseket pl. a szőrt, a háziállatok szőrét stb.

2. lépés Generátor pólus
A generátor pólus olyan elektromezőt hoz létre, amely csapdába ejti azokat a veszélyes részecskéket, amelyek a tüdőnkbe kerülnének.

3. lépés Ionmező
A töltött részecskék megsemmisülnek. Megöli a baktériumokat és a kórokozókat. Független laboratórium tesztelte és megerősítette, hogy egy óra alatt elpusztítja az influenzavírus 99,87%-át.

4. lépés Kollektor pólus
A feltöltött részecskék a gyűjtőlemezekre tapadnak, hogy eltávolítsák a veszélyes méreganyagokat a levegőből. A gyűjtőlemezeket ezután megmossák, és idővel újra felhasználják.

5. lépés Katalitikus réteg
A feltöltött részecskék a gyűjtőlemezekre tapadnak, hogy eltávolítsák a veszélyes méreganyagokat a levegőből. A gyűjtőlemezeket ezután megmossák, és idővel újra felhasználják.

TPA® > IONIC > HEPA

Kiiktatás Vs összegyűjtés
A HEPA megköti az olyan szennyező anyagokat, mint a pollen és a por, míg az ionos technológia elpusztítja ezeket a méreganyagokat és eltávolítja őket a levegőből. A HEPA légtisztítók gyakran leállnak, ha a szűrőt nem cserélik rendszeresen. A korábban összegyűjtött szennyező anyagok visszajuthatnak a levegőbe! Továbbá, ha melegebb a hőmérséklet és páratartalom van a levegőben, penészgomba és baktériumok szaporodnak a HEPA szűrőn, ami rossz szagokat és veszélyes végterméket okoz a folyamat során. Az Airdog mosható szűrője megoldja ezt a problémát egy könnyen tisztítható rendszer létrehozásával, amely biztonságos és hatékony. Mosd el mosogatószerrel és meleg vízzel, vagy tedd be a mosogatógépbe tisztítani!

Sokkal hatékonyabb
A CCM (kumulatív tisztítótömeg) annak a szakkifejezése, hogy egy HEPA mennyi szennyeződést képes felfogni, mielőtt elveszítené 50%-os hatékonyságát. Egy tipikus HEPA légtisztító esetében a laboratóriumi kutatók számszerűsítették, hogy már 45 cigaretta füstje meghibásodáshoz vezethet. Hogy némi perspektívát adjunk, 440 cigaretta után ( amely körülbelül 10-szer több, mint a HEPA által elszívott 45 cigaretta füstje), az Airdog tisztítókapacitása csak 0,2%-kal csökken! Ez azt jelenti, hogy az Airdog 10-szer több füstöt képes elvenni, és 50-szer erősebb tisztítóképességű marad.

Pénzt takarít meg
Mivel a penész és a baktériumok szeretnek elszaporodni a HEPA szűrőkön, 6 havonta ki kell cserélni a szűrőket. Ha pénzt költ HEPA szűrőkre, akkor évente 500 dollárba kerülhet, a jobb minőségű HEPA szűrők pedig még többe kerülnek. Az Airdog kiküszöböli a csereszűrők vásárlását, így az Airdog a leggazdaságosabb megoldás a tiszta levegőért.

Környezetbarát
A földi hulladékválság miatt létfontosságú, hogy kivegyük a részünket egy jobb bolygóért és egy jobb jövőért folytatott munkából. A HEPA szűrők veszélyes üvegszálas anyagból készülnek, amely károsítja környezetünket. Az Airdog segítségével nem kell cserélnie a szűrőket, csak el kell mosnia és újra kell használnia. Ez segít megóvni környezetünket!

A végső felhasználói élmény

Intelligens vezérlés
Az Auto Mode gombbal lehetővé teheti, hogy az Airdog a hét minden napján, önállóan működjön! Az Auto Mode automatikusan beállítja a ventilátor sebességét az AQI (Air Quality Index) által mért szennyezési szintnek megfelelően. Ezzel a funkcióval nem csak egyszerűen ellenőrizhető a helyiség levegőminősége, hanem pénzt takarít meg az energiaszámlákon, és nyugalmat ad!

Egy gombos működés
Nem kell időt vesztegetni egy összetett gép üzemeltetésére. Ehelyett az Airdog hatékonyan működik egy gombnyomással. Gyorsan és egyszerűen válthat a különböző légáramlási beállítások között, vagy nyomja meg az Auto Mode gombot, és hagyja, hogy az egészet kezelje. Akárhogy is, az egyszerűség és a kényelem a legfontosabb az Airdog X8 kialakításában.

Gyerekzár
Megakadályozza, hogy a gyerekek játsszanak a beállításokkal.

Éjszakai mód
Az éjszakai üzemmód kifejezetten könnyű alvók számára készült. Tisztán tartjuk a levegőt, de kijelzőfények és ventilátorzaj nélkül. Alig lehetett hallani, hogy éjszakai üzemmódban működik.

Mint a suttogás, olyan csendes
Alig fogja tudni, hogy ott van. Az Airdog zajszintje 22 dB (alvó üzemmód) és 57 dB (turbó üzemmód) között mozog, átlagosan 34 dB, ami a hagyományos légtisztító rendszerek fele. Ez körülbelül olyan halk, mint egy halk zümmögés, és határozottan csendesebb, mint a szomszéd kutyája.


A fogorvosi kezelések során a fogászati személyzet és a betegek könnyen érintkezhetnek a beteg szájából származó aeroszolokkal. A szájüregben több mint 350 féle fertőző mikroorganizmus – köztük baktériumok, vírusok – található. A fogorvosi kezelések, például a szájüreghez való hozzáférés, fogkő-eltávolítás, a fogak preparálása, a nagysebességű fúrás során nagy mennyiségű vízpára és aeroszolok kerülnek, illetve maradnak órákig a levegőben, ami számottevő veszélyeket hordoz magában a fogorvosok és a betegek egészsége, és különösen az idősebbek, a gyerekek és a gyengébb immunitással rendelkező személyek tekintetében.

Aeroszolok hatékony eltávolítása.
A nagynyomású plazmatechnológia sterilizációs hatékonysága 6–8-szoros mértékben meghaladja a hagyományos elektrosztatikus elvű sterilizálás hatékonyságát.

A nagynyomású elektrosztatikus légtisztítási technológia akár 14,6 nanométer méretű szemcsék és aeroszolok elnyelésére képes. A 20–40 ezer voltos elektromos mező hatékonyan képes semlegesíteni a baktériumokat és vírusokat. Laboratóriumi vizsgálatok igazolják, hogy a H3N2 influenzavírus esetében az 1 órán belül elpusztított vírusok aránya 99,97%, míg ugyanez a Staphylococcus albicans esetében 99,9% feletti.

Óvja meg saját és betegei egészségét!

A szájüregi diagnózis és kezelés során, fogkő-eltávolításkor, a preparáció során és a fogak fúrásakor nagy mennyiségben képződik vízpára és aeroszol, amely még órákig a levegőben marad!
Mindenkinek több, mint 350 fajta baktérium található a szájában, ráadásul a biológiai eredetű aeroszoloknak való hosszú távú kitettség fertőzéseket okoz!

TPA ionmező tisztítási technológia 
Légtisztítási technológia a Szilikon-völgyből

Nagyenergiájú ionmező jön létre a kollektor és a generátor között.
Nagy koncentrációban lévő szemcséket és a szemcsés anyagokat nagy hatékonysággal gyűjti össze és baktériumok elpusztítja.
A hagyományos szűrőkkel működő technológiáknál nem csupán a teljesítmény visszaesésével és a szűrők ismétlődő cseréjével kapcsolatos problémákat orvosolja, hanem megoldást nyújt a hagyományos elektrosztatikus technológiáknál jelentkező alacsony hatékonyságra és az ózonszabályozásra!

A TPA technológiát a Szilikon-völgyben a „levegő doktorok” hozták létre: a technológia alkalmazásával a levegő moshatóvá, a készülék működése pedig alig hallhatóvá válik. 

Figyelemre méltó technológiai funkciókkal, intelligens, és humánus megoldásokkal újradefiniálja a légtisztítást. 

A generátorpólusnak és kollektorpólusnak a szennyeződéseket csapdába ejtő, innovatív használatával – a hagyományos légtisztítók passzív szűrőinél nagyobb hatékonysággal – a rendszer aktívan megtalálja és elnyeli a levegőben lévő szemcséket, szennyeződéseket és szmogot. 

A 2,5 μm-nél 100-szor kisebb részecskéket is elnyeli.

Viszonyítási pont a jövő légtisztítóihoz – a csendes és szűrőcsere mentes légtisztítás új korszakát nyitja meg.

Nanométer nagyságrendű szűrés

A hagyományos tisztítók csak a 0,3 μm-nél nagyobb szemcséket képesek kiszűrni.
Az új koronavírus és influenzavírus mérete körülbelül 0,1 μm, tehát a hagyományos légtisztítók szűrési hatékonysága nem elégséges.

Az Airdog légtisztító hatékonyan ki tudja szűrni a legalább 14 nanométer (0,0146 μm) méretű részecskéket, amelyek jóval kisebbek a vírusok méreténél.

A hagyományos HEPA szűrőkkel működő légtisztítók csak szemcséket tudnak elnyelni.
Nem tudják elpusztítani a vírusokat és a baktériumokat.
Könnyen okozhatnak másodlagos szennyezést.


Nagy precízitású PM2.5 szenzor.

Ellenőrizze a rendelő levegőjének állapotát egy pillanat alatt.

A fogászati rendelőben viszonylag sokan megfordulnak, ami potenciális kockázatot jelent.
Az Airdog Nagynyomású Plazma Légtisztítóban egy LED folyadékkristály-kijelzővel és háromszínű indikátorral ellátott nagy precizitású PM2.5 szenzor működik, amellyel azonnal ellenőrizheti beltéri levegő minőségét és időben elkerülheti a potenciális kockázatokat.

Boros pohár légáramlási szabadalom
Sokkal alaposabb háromdimenziós tisztítás

A légtisztító modul és a segédventilátor Z-tengelyének az egymásra helyezésével felgyorsul a feltöltött szemcsék áramlási sebessége az ionmezőben, és jelentősen javul a tisztítás hatékonysága. A légáramlás új és elegáns, boros pohár alakú kialakítása a levegőt spirálban felfelé vezeti, majd akadálymentesen kifelé porlasztja, ezáltal a levegő egy olyan nagyléptékű, háromdimenziós rendszerben kering, amely alkalmas a beltéri levegő gyors megújítására.

A találmányra vonatkozó szabadalom: CN20150960621.9
A használati mintára vonatkozó szabadalom: ZL201521068120.1

Nincs szükség filter cserére
Nincsenek költségek
Mosható elektróda

A hagyományos cserélhető filterek drágák és a tisztításuk kényelmetlen.
A hagyományos szűrővel működő légtisztítóknál rendszeres filter cserére van szükség, ami költséges.
Az Airdog Nagynyomású Plazma Légtisztító a filter csere mentes, szabadalmazott TPA ionmezős technológiát alkalmazza.
Nincs szükség a szűrőelem cseréjére, így tehát a filterrel kapcsolatban később nem merülnek fel költségek.
Elegendő megtisztítani a kollektor elektródáját ahhoz hogy újra használható legyen.

Egy gombnyomással szabályozható
Az életnek kell egy kivonási filozófia
Működés a minimalizálás jegyében

Az öt fő funkció – bekapcsolás, kikapcsolás, négyfokozatú sebesség, alvó üzemmód és automatikus üzemmód – a „BE/KI” gombbal működtethetők.

VIDEÓK:

 

Vizsgálati ertedmények és tanusítvány az alábbi képre kattintva:

Professzionális laboratóriumi tesztek és tanúsítványok:

Nemzetközi díjak:

Airdog a médiában:


 

Világhírű alkatrészszállítók Garantált minőség

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Előnyök:


Miért kellene az Airdog X8-at választani a hagyományos HEPA légtisztítók helyett? 

Az Airdog X8 a legkorszerűbb szűrési technológia. Az elmúlt húsz évben számos neves tudós és kutató kutatta és vizsgálta. Képes arra hogy:

A. kiszűri az ultrafinom részecskéket 14,6 nm-ig: messze meghaladva ezzel a hagyományos HEPA szűrőket, amelyek max 0,3 mikron méretig szűrnek;
B. Megsemmisíti és összegyűjti: Az Airdog X8 belsejében lévő nagy elektromos mező elpusztítja az összes baktériumot és vírust, ebben különbözik a HEPA-szűrős készülékektől, amelyeknél szűrőkön megtapad a penész és a baktériumok
C. A gyűjtőlemezek nem fogyóeszközök: egyszerűen mossa le és használja újra! Nem kell többet költeni a drága HEPA szűrőkre;
D. Csendesen működés: Az Airdog X8 csendesen hallgat az alvó üzemmódban, mivel gyűjtőlemezeinek sokkal alacsonyabb az áramlási ellenállása a HEPA szűrőkhöz képest;
E. Környezetbarát zöld és energiatakarékos megoldások.

Miért fontos az ultrafinom részecskék szűrése?
Az emberi test csak a 10 μm-nél nagyobb részecskék bejutását képes megakadályozni; a kisebb részecskék megtörhetik a védelmet és bejuthatnak a testbe, még akár az érfalakon is lerakódva. Tehát ezért is sokkal fontosabb az ultrafinom részecskék eltávolítása.

Az Airdog X8 sikeresen kezeli a 14,6 nm (nanométer) > ultrafinom részecskéket, és baktériumok / vírusok elpusztításával és a levegőben lévő részecskék gyűjtésével tisztítja a levegőt. A hagyományos HEPA légtisztítók csak 0,3 μm-nél nagyobb részecskéket szűrnek, és mindenféle részecskét hagynak a szűrőkön.

Az Airdog X8 tökéletesen kiküszöböli a penész- és baktériumproblémákat, míg a hagyományos légtisztítók másodlagos szennyezést okozhatnak azáltal, hogy a gépben még lerakódott penész / baktériumok távoznak a kiáramló levegővel! Mindenféle részecske felhalmozódik a HEPA-n, ezáltal a baktériumok és penészgombák melegágyává válik megfelelő hőmérsékleten és páratartalom mellett! A HEPA teljesítménye az idő múlásával csökken.

Eltávolítja az Airdog X8 az illékony gázokat, mint például a formaldehid, a benzol stb.?
Igen, az Airdog X8 számos illékony gázt (formaldehid, benzol stb.) bonthat természetes levegő alkotóelemekké, mint például CO2 és H2O. Ezt a következő eljárással érjük el: a nagyfeszültségű elektromos mező erős plazma- és hidrogéngyököket generál, amelyek erős oxidáló szereket képeznek az illékony gázok szénkötésének lebontására.

Biztonság:


Aggódok a termék biztonsága miatt. Tudhatnék több részletet?
Az Airdog X8 a „Biztonság az Első” mottója köré épült! A következőket vezettük be:

A. Intelligens vezérlés: Az „intelligens elektronika” vezérlő áramkör folyamatosan figyeli az áram- és a feszültségszintet, és elnyomja azokat bármilyen rendellenes helyzet esetén;
B. Tűzvédelem: Az Airdog X8-at a legmagasabb V0-ás tűzálló műanyag burkolattal gyártják;
C. Gyerekzár: megakadályozza a nem megfelelő működést, amikor a gyerekek a készülék körül játszanak;
D. Nemzetközileg elismert harmadik fél által igazoltan: Az Airdog X8 teljesítette a biztonsági teszt követelményeit, ideértve, de nem korlátozva a CE, FCC, CQC, stb.

Az Airdog X8 magas feszültséget használ. Biztonságos otthoni használatra?
Az Airdog X8 fejlett elektronikus kialakítása a biztonság szem előtt tartásával készült. Az Airdog X8 energiafogyasztása csak egy kis izzónak felel meg! Magas feszültséggel rendelkezik, de nagyon alacsony áramerősséggel a mikroamper-sorrend szerint. A nagyfeszültség egyenárammal működik, hogy elkerülhető legyen bármilyen esetleges elektronikus zavar.

Költségek:


Az Airdog X8 energiatakarékos és környezetbarát?
Az Airdog X8-at úgy terveztük és gyártottuk, hogy megfeleljen az Energy Star besorolásnak. Útközben vagyunk a bizonyítvány megszerzéséhez.

Az Airdog X8 környezetbarát termék, mivel nem fogyóeszköz gyűjtőlemezeket használ,  ezáltal nem termel üvegszálas hulladékot, amely a HEPA és más szűrők fő anyaga.
 
Az Airdog X8 birtoklása karbantartási díjat igényel?
Az Airdog X8 költséghatékony és környezetbarát megoldás.
 
A. Az Airdog X8 gyűjtő lemezei moshatók és újrafelhasználhatók, tehát nem kell többet költenie a HEPA szűrőkre és egyéb fogyóeszközre.
B. A kompozit katalizátormodul újrahasznosítható. Frissítéséhez 1-2 órán át közvetlen napfényre kitehető. Van aki azonban nagyon érzékeny lehet bármilyen szagokra, és ezért 6-24 havonta cserélheti a kompozit katalizátorréteget a szagok frissítése érdekében. A katalizátorréteg költsége csak egy kis töredéke a HEPA szűrő költségének. A katalizátorréteg cseréjéhez vegye fel a kapcsolatot az értékesítőjével, ahol z Airdog X8-at vásárolta.
 

AQI (Air Quality Index)  kijelző:


Honnan tudhatom, hogy a légtisztítóm tisztítja a levegőt?
Az Airdog X8 légtisztító legjobb része az, hogy a hatást a saját szemével láthatja! Észre fogja venni, hogy az AQI (levegő minőség index) száma csökken, amikor a légtisztító be van kapcsolva. Ezenkívül az Airdog X8 egy hétig történő használata után sok szennyező anyagot láthat a gyűjtőlemezeken, amikor a lemezeket eltávolítja az X8-ból a tisztításhoz.

Milyen szám jelenik meg az Airdog X8 kijelzőjén és mit jelent ez?
Az Airdog X8 kijelzőjén megjelenített számot levegőminőségi indexnek (AQI) hívják. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) fejlesztette ki a levegő minőségének jelentésére. Az AQI hat kategóriára osztják, amelyek növekvő egészségügyi problémákat jeleznek.

Az Airdog X8 kijelzőn megjelenő AQI az egységbe beépített infravörös érzékelő alapján kerül kiszámításra, amely méri a korlátozott levegőmennyiségben lévő részecskék számát. Ez a szám a légáram sebességének, helyzetének és a környezeti levegő állapotának függvényében ingadozhat. Ezért jó referencia az Ön számára a környezeti beltéri levegő minőségének megismerésére.

Miért nem megfelelő az AQI kijelző az LCD képernyőn? Számjegy helyett a „-C-” vagy a „9XX” jelenik meg?
A „-C-” kijelzés azt jelenti, hogy itt az ideje a tisztítást elvégezni.

A „9XX” rendellenes elektronikai jel. Kérjük, húzza ki a készüléket a hálózati csatlakozóból, végezzen egy teljes tisztítási ciklust és indítsa újra. Ha a „9XX” továbbra is fennáll, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további útmutatásokért.

Miért nem változik az AQI kijelző számokkal?
Az érzékelőn felhalmozódott por az érzékelők érzéketlenségét okozhatja. Tisztítsa meg az érzékelőt száraz ruhával vagy vattacsomóval alkohollal.

Tisztítás:


„Roppanást” vagy „zörgő” zajt hallottam a készülék belsejéből - ez normális?
Az alkalmi „reccsenés” vagy „roppanás” normális, amikor a nagyobb részecskék belépnek a légtisztítóba, és a nagyfeszültség megfogja őket, hasonlóan a helyzethez, amikor egy bogár az elektromos rovarcsapdába ütközik. Ha azonban a „ropogó” vagy a „zörgő” zaj állandó, tisztítsa meg az egységet, és ellenőrizze, hogy az egység minden alkatrésze teljesen megszáradt-e. A zajkibocsátás 80%-át a gyűjtőlemezen és / vagy a belső kamrában lévő porgyűjtés vagy a nedves gyűjtőlemezek okozzák. Általában egy teljes tisztítási ciklus megoldja a problémát.

Mikor kell teljes tisztítási ciklust végrehajtanom?
A. Ha a „-C-” felirat jelenik meg a kijelzőn.
B. A „9XX” jelenik meg a kijelzőn, még a gyűjtőlemezek tisztítása után is.
C. A gyűjtőlemezek tisztítása után továbbra is fennállnak ropogó hangok.
D. Az egység kikapcsol és automatikusan újraindul.
 
Megjegyzés: Kérjük, olvassa el a felhasználói kézikönyv „Teljes tisztítási ciklus” szakaszát.
 
Tisztíthatom úgy az Airdog X8 készüléket, hogy az egész egységet mosogatógépbe helyezem?
Az egész Airdog X8 egységet ne tegye mosogatógépbe! Csak a gyűjtőlemezeket szabad mosogatógépben mosni egy teljes mosási ciklusban. Kérjük ellenőrizze, hogy a gyűjtőlemez-egység teljesen megszáradt-e, mielőtt visszahelyezi az Airdog X8-ba. A gyűjtőlemezekben is lehetnek vízmaradványok néha a szárítási ciklus után, ezért ügyeljen arra és szánjon időt a teljes szárításra.
 
Honnan látom, hogy a gyűjtőlemezek teljesen megszáradtak?
Kérjük, helyezze a gyűjtőlemezeket legalább 24 órán át száraz helyre. Lehet szöveteket vagy papírtörülközőt a gyűjtőlemezek alá helyezni annak ellenőrzése érdekében, hogy teljesen megszáradtak-e.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére