Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
18.831.983 Ft (14.828.333 Ft + ÁFA)
Menny.:

Biolase Waterlase MDX450

Az ideális “minden szöveti” lézer minden multi diszciplináris fogorvosok részére, akik széleskörű beavatkozásokat hajtanak végre vagy specialisták számára. Az MDX egyesíti önmagában a gyorsaságot az ipari vezető Waterlase technológiájával a legmagasabb szintű klinikai kontroll, hatékony működés és széleskörű hegy és kiegészítő választéka mellett.

Cikkszám: Bio-MDX450
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
18.831.983 Ft (14.828.333 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Klinikai indikációs területek

Kemény szöveti aplikációk:
I, II, III, IV, és V osztályú kavitások preparációja, kariesz eltávolítás, kemény szövet érdesítése, zománcplasztika, barázda exkaváció.
Lágyszöveti aplikációk:
excizionális és incizionális biopszia, fibroma eltávolítás, lebeny preparáció, csontfeltárás, vagy fogáttörés elősegítésére, frenektómia, szulkusz tágítás lenyomatvételhez, gingivectomia és gingivoplasztika, gingiva bemetszések és kimetszések, vérzéscsillapítás, implantátum felszabadítása, abszcesszák bemetszése és váladékelvezetése, lézeres lágyszöveti kürettázs extrahált fog ágyban és a periapicális területen, leukoplákia, operculectomia, orális papillectomia, pulpotomia és pulpa extirpáció, gyökércsatorna tágítása és tisztítása, gingivális hypertrophia csökkentése, lágy szöveti korona hosszabbítás.
Endodociai aplikációk:
fogpreparáció a gyökércsatorna feltárásához, gyökércsatorna preparáció, tágítás, tisztítás, fertőtlenítés.
Endodonciai sebészeti beavatkozások
lebenypreparáció - lágyszöveti bemetszés lebenykészítéshez és a csont feltárásához, csont felvágása ablak készítése az apexhez való hozzáféréshez, apicoectomia - gyökércsúcs amputáció, gyökérvég preparáció amalgámmal, kompozittal történő töméshez, apex körüli patológiás, vagy hiperpláziás szövetek eltávolítása.
Csontsebészet:
Csontszövetek vágása, vékonyítása, kontúrozása, és rezekálása, obszteotómia.
Parodontális applikációk:
lézeres lágyszöveti kürettázs, a beteg, fertőzött, gyulladt és necrotizált lágy szövet lézeres eltávolítása a tasakból, granulációs szövet eltávolítása csontdefektusból, szulkuláris tasaktisztítás klinikai indexek javítására a gingiva, a fogínyvérzés, a szonda mélység, a fogak kilazulása és mozgása vonatkozásában, oszteoplasztika, osszeális rekontúrozás (csont eltávolítás csont defektusok javítása céljából), osztectomia (csontrezekció a csont architektúrájának helyreállításához, csontrezekció feltöltéshez).

Paraméterek

Nagy teljesítményű Er, Cr YSSG, 2780nm lézer:
Teljesítmény 0,1 -től 8,0 W
Beállítható pulzálás 10-50 Hz
Pulzus energiája 0-300 mJ
Lézer osztályba sorolása 4
Pulzus hosszak 60 -tól 700 μsec

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére