Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
191.938 Ft (151.132 Ft + ÁFA)
Menny.:

Laserwhite 20 - 5 db/csomag

Az egyes LaserWhite20 csomagokban 5 készlet található.

Az egyes készletekben minden megtalálható, ami egy teljes fogfehérítési eljáráshoz szükséges:
• 1 fecskendő fogfehérítő alap gél
• 1 fecskendő aktivátor gél
• 1 fecskendő folyékony dam
• 1 fecskendő deszenzibilizáló
• 2 felvivő hegy
• 5 ecsetes felvivő hegy
• 2 fecskendőkupak
• 1 eldobható, áttetsző sapka a fehérítő kezelőfejhez
• Használati utasítás

Cikkszám: BIO-7400030
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
191.938 Ft (151.132 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

A LaserWhite20 gélt specifikusan a Biolase dióda lézerrendszerekkel való használatra tervezték. A LaserWhite20 gélben található speciális részecskék által elnyelt lézer energia aktiválja a hidrogénperoxidot, ami felgyorsítja a fehérítési folyamatot.

GY.I.K.

Melyek a LaserWhite20 gél és általánosságban a lézeres fogfehérítés fő előnyei?

Az ezlase 940-es vagy a LaserSmile lézerrel együtt alkalmazott LaserWhite20 fogfehérítő rendszer valódi lézer aktivált fogfehérítő rendszer és az elérhető leghatékonyabb fogfehérítési megoldás. A lézer és a gél kombinációja meggyorsítja a fehérítési folyamatot, ami kevesebb, mint 20 percig tart, míg más termékek esetében egy óránál többre van szükség (Nem számít bele a kezelés előtt és azt követően végzett preparálás). Ily módon az ezlase vagy a LaserSmile rendszerrel végzett fogfehérítés csökkenti a fogorvosi székben töltött időt, tehát a páciens kevesebb időt tölthet a fogorvosi rendelőben, a klinikus pedig több pácienst fogadhat naponta.
Klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a lézeres fogfehérítés tipikus eredménye hat és tizenkettő árnyalat között változik a VITA fogszín útmutató világossági skáláján. A hasonló tesztekkel vizsgált egyéb fogfehérítő megoldások közül egy sem képes következetesen a lézeres fogfehérítéssel azonos eredményeket mutatni.
A fogfehérítő rendszerekkel, például a Zoom vagy a BriteSmile rendszerrel kapcsolatos gyakori tévhit, hogy ezek lézeres fogfehérítő rendszerek – valójában pedig nem. Bár ezek a rendszerek fényaktivációt alkalmaznak, de nem lézerfénnyel aktiválják a folyamatot.

Hogyan működik a lézeres fogfehérítés?

Először is a fogorvos felviszi a LaserWhite20 gélt a fogakra. A fogak 4 részre (úgynevezett kvadráns, a száj egynegyede) vannak osztva. Minden kvadráns két, egyenként 30 másodperces lézerkezelést kap az ezlase 940 eljárással (vagy négy, egyenként másodperces lézerkezelést a LaserSmile eljárással). Azzal, hogy a fogazat négy kvadránsra van osztva, a lézer felgyorsítja a fehérítési folyamatot és ugyanakkor csökkenti a fogakra adott hőt. Az ezlase 940 eljárással végzett lézer besugárzás után
további 5 percig (LaserSmile esetében további 1 percig) a fogakon marad a gél, hogy a fogak felvehessék a gélből a lézer által aktivált hidrogén-peroxidot, lehetővé téve, hogy a fehérítési folyamat a lézer besugárzás után is folytatódjon. A gélt kétszer kell felvinni.

Hogyan kell összekeverni az alap- és az aktivátor komponenseket?

Az alap- és az aktivátor gél külön fecskendőben találhatók. A komponensek összekeveréséhez csatlakoztassa az aktivátor komponenst tartalmazó fecskendőt az alapkomponenst tartalmazó fecskendőhöz és préselje át az anyagokat az egyik fecskendőből a másikba. Végezze el fordított irányban is és gyorsan legalább 25-ször keverje össze. Bizonyosodjon meg arról, hogy a komponensek megfelelően keveredtek, ellenőrizze az összekevert gél színének egységességét. A gél összekeverése nem vegyen 30-45 másodpercnél több időt igénybe.

Hogyan kell a gélt és az egyéb összetevőket (pl. folyadék dam, deszenzitizáló) felvinni?

  • Elsőként a folyadék damot kell közvetlenül a gingivális marginra felvinni és megfelelő fény segítségével polimerizálni.
  • A fogfehérítő gélt az ecsetes felvivő hegy segítségével kell a fogra felvinni (miután a gél alap- és aktivátor komponenseit már összekeverte).
  • A deszenzitizáló gél kálium-nitrátot tartalmaz. Személyre szabott sín segítségével végzett felvitelre szolgál és az otthon használatos fogfehérítő géllel azonos módon lehet felvinni. Míg a gél használatának időtartama a feltételektől, a pácienstől és a fogorvostól függően változhat, a javasolt alkalmazási idő 15 - 60 perc.

Kell-e érzéstelenítő a lézeres fogfehérítéshez?

A fogakat nem szabad érzésteleníteni ennél az eljárásnál. Ha az eljárás folyamán bármikor kellemetlen vagy égető érzést tapasztal a páciens, az eljárást abba kell hagyni.

Mennyi ideig tart az eljárás?

A LaserWhite20 gélt alkalmazó ezlase és LaserSmile fogfehérítő eljárások kevesebb, mint 20 percig tartanak, ezzel ellentétben a többi fogfehérítő rendszer több mint egy órát, a LaserWhite10 40 percet vesz igénybe. (Vegye figyelembe, hogy ebbe az időbe nem tartozik bele a kezelést megelőző és azt követő preparálás.)

Egy LaserWhite20 gél készlettel mennyi lézeres fogfehérítési eljárást lehet elvégezni?

Minden egyes LaserWhite20 készlettel egy teljes fogfehérítési eljárást lehet elvégezni.

Mennyi ideig tartható el a LaserWhite20 gél?

18 hónapig, hűtőszekrényben kell tárolni.

Hűtőszekrényben kell-e tárolni a LaserWhite20 gélt?

Igen, a LaserWhite20 gél hűtést igényel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére