Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
40.000 Ft (31.496 Ft + ÁFA)
Menny.:

My White Evolution 4

A My White Evolution egy fogorvosi rendelőkben alkalmazott, kizárólag fogszakorvosok által használandó, professzionális rendszer olyan fogak fehérítésére, amelyekre a belső elszíneződés a jellemző. A megoldás vitális és nem vitális fogak esetében egyaránt használható.

EVOLUTION 4 tartalma:
• 4 db, a készítmény megfelelő dózisával előzetesen feltöltött, 5 ml, 38%-os hidrogén-peroxidot tartalmazó My White Activator ampulla.
• 4 db tartály, ami egyenként 1,6 gr (poralakú) My White Base készítményt tartalmaz.
• 1 fecskendő, benne 3,5 gr fénykezeléses fogínyvédelmet biztosító My White Mask készítmény.
• 4 db fémhegy.
• 4 db spatula.
• 4 db pácienskártya.

Cikkszám: BEY-MYW004
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
40.000 Ft (31.496 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

A My White Evolution egyetlen vagy több elszíneződött, esetleg gyökérkezelt fog fehérítésére egyaránt alkalmas. Az elszíneződés oka lehet a gyógyszerek szedése, fluorózis, az ételek okozta elszíneződés, valamint az öregedés.

A My White Evolution tulajdonképpen egy hidrogén-peroxid (38%) alapú gél, ami két különálló részben áll rendelkezésre: a kifejezetten elegáns, a készítmény megfelelő dózisával előzetesen feltöltött, vékony műanyaghengerben lévő, Activator (folyadék), valamint a műanyagtartályban tárolt Base (por), amelyek nagyon könnyen elkeverednek egymással, így egy gyors eljárással előállítható a fehérítő gél.

A Base alkotórész, ez a speciális por lehetővé teszi a fogorvos számára a standard polimerizációs lámpa vagy fogfehérítő lámpa alkalmazását a fehérítési folyamat kezdetén. Szintén ennek a speciális pornak köszönhetően az aktív gél színe változásra képes, ami jelzi a fogorvos számára, hogy mikor aktív és működik a gél a fehérítési folyamat során, illetve mikor fejeződik be a folyamat.

Más szavakkal, mutatja, hogy az oxigéngyökök felszabadulása mikor indítja be az oxidációs folyamatot a fogzománcon, majd mikor merül ki az anyag.

Az Activator alkotóelem egy reakcióképes folyadék, ami hosszúkás műanyaghengerben található. Ez rendkívüli módon megkönnyíti az anyag kezelését és felhasználását a gél elkészítése során. Ráadásul így tökéletesen elkerülhető a folyadékszivárgás a szállítás vagy a fogorvosi rendelőkben való tárolás során.

A My Whyte Evolution rendszer egy másik fontos jellemzője a fehérítési idő radikális mértékű lerövidülése. Egyetlen beteg esetében a protokoll szerinti teljes megvilágítási idő nem haladja meg a 12–18 percet (4 vagy 6 lépés, egyenként 3 perc időtartamban). Mivel a fogfehérítési eljárás valóban gyors, a fogzománc nem demineralizálódik, vagyis nem vezet a fogfehérítési eljárások legáltalánosabb mellékhatásához, nem merül fel érzékenység.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére