Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.824.999 Ft (7.736.220 Ft + ÁFA)
Menny.:

Planmeca Emerald S intraoral scanner

Letölthető dokumentumok
• prospektus (angol nyelvű): letöltéshez kattintson a képre!

Cikkszám: PL-EMERALDS
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
9.824.999 Ft (7.736.220 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás

Elit szkennelési sebesség

A Planmeca Emerald S prémium, csúcsminőségű intraorális szkennelési sebességet kínál minden helyzetben. A villámgyors lapolvasó hatékonyan tudja végrehajtani a feladatokat, és a hozzáértő felhasználó jóval kevesebb mint egy perc alatt átvizsgálja a teljes ívet – lényegesen gyorsabban, mint valaha.

Sima és karcsú kialakítás

A kivételesen kicsi és könnyű Planmeca Emerald S használata nagyon élvezetes. A kompakt szkenner vezető szerepet tölt be az ergonómia terén, és tökéletesen illeszkedik a kezébe, így páratlan támogatást nyújt az intraorális szkennelés során.

Hihetetlen pontosság

A Planmeca Emerald S élénk és élethű színekben rögzíti a digitális benyomásokat. A szkenner páratlan valódiságával és precizitásával segíti a klinikusokat, hogy mindig kiszámítható eredményeket érjenek el – az egy- és többegységes pótlásoktól a teljes ívekig. A Planmeca Emerald S intraorális szkenner valódiságát és pontosságát egy független tudományos tanulmány bizonyítja*. *Vág, J. et al. (2021). A szoftverfrissítések hatása az intraorális szkennerek valódiságára és pontosságára. Quintessence International 7/2021, 636-644.

Különböző igényekhez különböző szkennelési fejek

A standard hegyét alátámasztó két további hegynek köszönhetően a Planmeca Emerald S minden típusú intraorális szkennelésre alkalmas. A vékonyabb SlimLine hegy megkönnyíti a hátsó fogak elérését és az interproximális területek rögzítését, míg a Cariosity átvilágító hegy kiváló eszköz a fogszuvasodás kimutatására.

Könnyű import és export

A Planmeca Emerald S-vel hihetetlenül könnyű dolgozni, mivel a vele rögzített digitális benyomások gyorsan megoszthatók másokkal – teljesen kattintási díjak nélkül. A lapolvasó támogatja az importálást és az exportálást mind STL, mind PLY fájlformátumban. A fogászati laborokkal való együttműködéshez a Romexis® LabApp egyszerű és biztonságos alkalmazást kínál intraorális szkennelések vagy más típusú képadatok küldésére.

Valódi digitális kényelem

A digitális lenyomatfelvétel sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos módszerek. A Planmeca Emerald S kis méretének és sebességének köszönhetően különösen gyors és kényelmes intraorális szkennelési élményt nyújt a betegek számára. A lapolvasó ergonómikus kialakítása és könnyű súlya emellett nagyon simává teszi a felhasználók számára a kezelést.

Válassza ki az ideális munkafolyamatot

A Planmeca intraorális szkennerek számos szakterület változó munkafolyamatait támogatják, mint például a fogpótlástan, a fogszabályozás és az implantológia. Fejlett tervezőszoftverünk ideálisan kiegészíti a szkennert, mivel a lehető legjobb eszközöket kínálja a helyreállítási esetek tervezéséhez, megosztásához és kivitelezéséhez.

Egyedül vagy közösen

A Planmeca nyílt megoldása a digitális fogászathoz lehetővé teszi, hogy vagy a teljes munkafolyamatot a helyszínen végezze el az elejétől a végéig, vagy annak bármely részét rugalmasan exportálja külső partnereknek. A választás teljes mértékben a tiéd!

Továbbfejlesztett használhatóság

A Planmeca Emerald S a következő szintre emeli az intraorális szkennerek használhatóságát. Használata még egyszerűbb és gördülékenyebb, mint elődje, és további előnyökkel is jár. A névjegyek beolvasása lényegesen egyszerűbb, mint korábban, és a szkenner továbbfejlesztett mozgásérzékelése lehetővé teszi a szkennelt modellek távoli elforgatását és nagyítását.

Fogszín meghatározás asszisztens

Az árnyalat asszisztens funkció segít a klinikusoknak gyorsan felismerni a megfelelő fogszínt. Kifejezetten a Planmeca Emerald S számára készült, és automatikusan a megfelelő árnyalatot mutatja, amikor az egérmutatót a beolvasott modell fölé viszi.

Tegye egyedivé különböző színekkel

A többféle élénk színben elérhető cserélhető csizmával a Planmeca Emerald S a klinikája színsémájához illeszthető. Az új szkenner a már ismertté vált elegáns smaragdzöld mellett rózsaszín, kék és szürke színben is elérhető.

Paraméterek

Indikációk Inlays, Onlays, héjak, Koronák, hidak teljes fogsor, Scan bodies, modellek és lenyomatok
Adat kimenet Alsó és felső állkapocs, és okklúzió szkennelése nyitott STL, vagy PLY fájlként exportálva
Szkennelési opció Valós színekben - por mentes
Szkennelő feltét levehető autoklavozható, sterilizálható
Látómező
standard fej 17.6 x 13.2 mm
keskeny fej 12,0 x 13,2 mm
Párásodás mentes technológia Aktívan fűtött tükrök, garantáltan páramentes működés a páciens szájában
Felvételi sebesség Video felvételi képek - 54 x 3D adat készlet másodpercenként
Szkennelési technológia Projektált triangulációs vetület
Fényforrás piros, zöld és kék lézer
Méretei
szkenner feltéttel 41 x 45 x 249 mm
szkenner feltét 24.6 x 24.6 x 88.6 mm
Súlya szkenner és a fej együtt 229 g, (szkenner test - 212 g, fej - 17 g, kábel - 109 g)
Csatlakozó kábel USB A típusú csatlakozás a laptop végen, USB C típusú csatlakozás szkenner végen - minden kábel az USB 3.0 adatátvitelre lett tervezve

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére