Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.824.999 Ft (7.736.220 Ft + ÁFA)
Menny.:

Planmeca Emerald S intraoral scanner

Letölthető dokumentumok
• prospektus (angol nyelvű): letöltéshez kattintson a képre!

Cikkszám: PL-EMERALDS
Gyártó:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
9.824.999 Ft (7.736.220 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás

Elit szkennelési sebesség

A Planmeca Emerald S prémium, csúcsminőségű intraorális szkennelési sebességet kínál minden helyzetben. A villámgyors lapolvasó hatékonyan tudja végrehajtani a feladatokat, és a hozzáértő felhasználó jóval kevesebb mint egy perc alatt átvizsgálja a teljes ívet – lényegesen gyorsabban, mint valaha.

Sima és karcsú kialakítás

A kivételesen kicsi és könnyű Planmeca Emerald S használata nagyon élvezetes. A kompakt szkenner vezető szerepet tölt be az ergonómia terén, és tökéletesen illeszkedik a kezébe, így páratlan támogatást nyújt az intraorális szkennelés során.

Hihetetlen pontosság

A Planmeca Emerald S élénk és élethű színekben rögzíti a digitális benyomásokat. A szkenner páratlan valódiságával és precizitásával segíti a klinikusokat, hogy mindig kiszámítható eredményeket érjenek el – az egy- és többegységes pótlásoktól a teljes ívekig. A Planmeca Emerald S intraorális szkenner valódiságát és pontosságát egy független tudományos tanulmány bizonyítja*. *Vág, J. et al. (2021). A szoftverfrissítések hatása az intraorális szkennerek valódiságára és pontosságára. Quintessence International 7/2021, 636-644.

Különböző igényekhez különböző szkennelési fejek

A standard hegyét alátámasztó két további hegynek köszönhetően a Planmeca Emerald S minden típusú intraorális szkennelésre alkalmas. A vékonyabb SlimLine hegy megkönnyíti a hátsó fogak elérését és az interproximális területek rögzítését, míg a Cariosity átvilágító hegy kiváló eszköz a fogszuvasodás kimutatására.

Könnyű import és export

A Planmeca Emerald S-vel hihetetlenül könnyű dolgozni, mivel a vele rögzített digitális benyomások gyorsan megoszthatók másokkal – teljesen kattintási díjak nélkül. A lapolvasó támogatja az importálást és az exportálást mind STL, mind PLY fájlformátumban. A fogászati laborokkal való együttműködéshez a Romexis® LabApp egyszerű és biztonságos alkalmazást kínál intraorális szkennelések vagy más típusú képadatok küldésére.

Valódi digitális kényelem

A digitális lenyomatfelvétel sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos módszerek. A Planmeca Emerald S kis méretének és sebességének köszönhetően különösen gyors és kényelmes intraorális szkennelési élményt nyújt a betegek számára. A lapolvasó ergonómikus kialakítása és könnyű súlya emellett nagyon simává teszi a felhasználók számára a kezelést.

Válassza ki az ideális munkafolyamatot

A Planmeca intraorális szkennerek számos szakterület változó munkafolyamatait támogatják, mint például a fogpótlástan, a fogszabályozás és az implantológia. Fejlett tervezőszoftverünk ideálisan kiegészíti a szkennert, mivel a lehető legjobb eszközöket kínálja a helyreállítási esetek tervezéséhez, megosztásához és kivitelezéséhez.

Egyedül vagy közösen

A Planmeca nyílt megoldása a digitális fogászathoz lehetővé teszi, hogy vagy a teljes munkafolyamatot a helyszínen végezze el az elejétől a végéig, vagy annak bármely részét rugalmasan exportálja külső partnereknek. A választás teljes mértékben a tiéd!

Továbbfejlesztett használhatóság

A Planmeca Emerald S a következő szintre emeli az intraorális szkennerek használhatóságát. Használata még egyszerűbb és gördülékenyebb, mint elődje, és további előnyökkel is jár. A névjegyek beolvasása lényegesen egyszerűbb, mint korábban, és a szkenner továbbfejlesztett mozgásérzékelése lehetővé teszi a szkennelt modellek távoli elforgatását és nagyítását.

Fogszín meghatározás asszisztens

Az árnyalat asszisztens funkció segít a klinikusoknak gyorsan felismerni a megfelelő fogszínt. Kifejezetten a Planmeca Emerald S számára készült, és automatikusan a megfelelő árnyalatot mutatja, amikor az egérmutatót a beolvasott modell fölé viszi.

Tegye egyedivé különböző színekkel

A többféle élénk színben elérhető cserélhető csizmával a Planmeca Emerald S a klinikája színsémájához illeszthető. Az új szkenner a már ismertté vált elegáns smaragdzöld mellett rózsaszín, kék és szürke színben is elérhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére