Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Planmeca VISO G7 Cone Beam CT készülék

Planmeca Viso képalkotó berendezés egy lenyűgöző lépés előre a CBCT képalkotás fejlődése során.
Cikkszám: PL-VISOG7
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás

Planmeca Viso

Kivételes CBCT képalkotás!

A Planmeca Viso képalkotó berendezés egy lenyűgöző lépés előre, a CBCT képalkotás fejlődése során. Rendelkezik minden világszintű CBCT kvalitással, sőt: a berendezés teljesíti az igényes maxillofaciális képalkotás minden szükségletet, minden klinikai környezetben, a magán klinikáktól a nagy kórházakig. A CBCT képalkotás legújabb generációja elérhető teljes életnagyságban.

- Planmeca CALM bemozdulás korrekció     

- Planmeca Ultra Low Dose képalkotás

- 120 kV csőfeszültség

- Endodonciás mód

- 3D fogászati programok

- 3D fül-orr-gége programok

- 3D arc fotó

- 3D modell / lenyomat szkennelés

- 4D jaw motion

- 2D panoráma képalkotás

- Cephalometriás képalkotás, one-shot

CT-t soha nem volt ilyen egyszerű kezelni.....

A Planmeca Viso CBCT berendezés egy teljesen megújult képalkotási munkafolymatot kínál. Az innovatív páciens pozícionálástól kezdve az intelligens FOV beállításokig a röntgen berendezés a képalkotás élményét új szintre emeli, miközben a páciens számára kivételes kényelmet biztosít.

Élő, virtuális FOV pozícionálás: A pozícionálás közvetlenül a vezérlőfelületről történik, az integrált kamerák használatával, melyek élő képet adnak a páciensről. a felhasználó szabadon beállíthatja a FOV méretét és pozícióját rugalmasan az ujjainak hegyével.

Szabadon állítható térfogat: A Planmeca Viso széles térfogat választékot kínál, mely lefedi az összes klinikai igényt az egyetlen fogtól kezdve a teljes koponya leképezéséig. A térfogat mérete szabadon beállítható. A készülék figyelemre méltó 3D szenzora tökéletesen alkalmas a  2D felvételek készítésére.

Intelligens páciens megtámasztás: A Planmeca Viso berendezések nyakszirt megtámasztással biztosítja a fej stabilitást anélkül, hogy a páciens kényelme hiányt szenvedne. Az új fejtámasz nem takarja el a füleket a 3D arcfotón, és álltámasz néélkül is használható a Planmeca CALM bemozdulás  vetület korrekciós algoritmusnak köszönhetően.

Planmeca Viso G7 

Az egyszeri 19 x 30 cm térfogatú felvétel lefedi a teljes maxillofaciális térfogatot anélkül, hogy több felvételt kellene összeilleszteni. A térfogat méret szabadon beállítható 3 x 3 cm-től egészen 30 x 30 cm-ig.

Prémium képminőség!

A képminőség a CBCT képalkotás egyik legfontosabb tényezője. A Planmeca Viso készülékek kiemelkednek ezen a területen, hiszen kristálytiszta képeket készítenek minden helyzetben. Alap funkcióként lehetőség van ultra alacsony dózisú felvételkészítesre, páciens bemozdulás korrekcióra, képzajok eltávolítására, fém vetületek csökkentésére.

120 kV csőfeszültség: A 120 kV-os csőfeszültség lehetővé teszi az optimális képminőséget a kihívást jelentő felvételi helyzetekben is, csökkenti a vetületeket, és magasabb kontrasztú képeket eredményez.

Bemozdulási vetület korrekció: Az új, ismétlődő Planmeca CALM bemozdulási vetület korrekciós algoritmus kiváló eszköz az élénk betegről készített felvételeknéél. Szükségtelenné teszi a felvétel újrakészítését azáltal, hogy a bemozdulás negatív hatásait kitörli. 

Planmeca Ultra Low Dose képalkotás: Az összes CBCT készülékünk biztosítja az egyedi Planmeca ultra alacsony sugárdózisú képalkotó protokol. Ez lehetővé teszi a 3D felvétel elkészítését egy lényegesen alacsonyabb páciensre ható sugárdózissal anélkül, hogy statisztikailag csökkentené a képminőséget. 

Fém vetület redukció: A fém pótlások és gyökértömések árnyékokat és csíkvetületeket okozhat a CBCT felvételen. A mi Planmeca ARA algoritmusunk hatásosan és megbízhatóan eltávolítja ezeket az árnyvetületeket.

Képzaj eltávolítás: A mi Planmeca AINO algoritmusun egy fantasztikus módja a zajmentes képek archiválásának anélkül, hogy értékes részletek elvesznének. Javítja a képminőséget kis voxel részletek használatával és lehetővé teszi a felvételi értékek csökkentését a zaj redukciója által.

Új Planmeca ProFace fotók: A Planmeca Viso bemutatja a Planmeca ProFace arc fotók felvételének új módját. A szenzorának négy beépített kamerája és LED fény csíkjai nagy részletgazdagságú 3D fotók elkészítését teszik lehetővé. Kombinálható a páciens lenyomatának vagy modelljének szkennelésével, ezáltal kiteljesítve a 3D kezelési tervet.

Planmeca ProCeph opció: A Planmeca Viso berendezések felszerelhetők a Planmeca ProCeph one-shot teleröntgennel. One-shot ceph felvétel kevesebb, mint egy mp-ig tart, és kiküszöböli a páciens bemozdulásának kockázatát. Előnyös abban az esetben, amikor fiatal gyermeket, vagy bemozdulásra hajlamos pácienst röntgenezünk.

Paraméterek

Anódfeszültség 60-120 kV
Anódáram 1–16 mA
Fókuszpont 0,5 mm fixed anode
Szenzor technológia flat panel
Expozíciós idő 1-36 sec
Tipikus rekonstrukciós idő 2-55 sec
Felbontás / legvékonyabb szeletvastagság (µm) Fog - 75 μm
Legnagyobb képmező egyetlen szkenneléssel Ø300x200 mm
Legnagyobb képmező összeillesztéssel Ø300x300 mm
Helyigény Szélesség x Mélység x Magasság:155cm x 154cm x 160-234cm; Cephalo-val:216cm x 154cm x 160-234cm
Súly 165 kg (180 kg ceph.-val)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére