Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.665.000 Ft (2.098.425 Ft + ÁFA)
Menny.:

STATIM 2000 G4 normal kazettával

Kazettás autokláv 1 db

Cikkszám: SCG4-152302
Gyártó:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
2.665.000 Ft (2.098.425 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás

Előnyök:

- 2 literes kazettás autokláv
- Nagyfokú interaktivitás a színes LCD érintőképernyő segítségével
- Intranet / internet előkészítés
- Remote és weben keresztüli beállítás és monitorozási lehetőség
- Használat nyomon követése
- Érintőképernyőn keresztül elérhető beépített karbantartási programok
- Automatikus értesítések elérhető szoftverfrissítésekről, promóciókról és új termékekről stb.
- Belső és külső (beépített USB) rögzítés a teljes sterilizálási ciklusról
- EN13060 európai szabványnak megfelel
- RS-232 port csatlakozási lehetőség külső printerhez

Gyors ciklusidő:

A STATIM G4 csomagolatlan ciklusai rekordtartók, világelső a gyorsaságuk: 6 perc. A csomagolt ciklusok szárítással együtt 35 percet vesznek igénybe. A STATIM G4 egy teljes csomagolatlan ciklusa mindössze 9 perc alatt készen van. Csomagolt ciklusok a szárítással együtt 40 perc alatt.

Megnővelt hatékonyság:

A gyors és pontos működésű sterilizáció képes kiszolgálni a prioritásokat, növelve a hatékonyságot és kiküszöbölve ezzel azt, hogy az eszközök nem állnak időre rendelkezésre.

Azonnali gőz generálás:

Szemben a konvencionális autoklávokkal, melyek egy teljes tartály víz előmelegítés igénylik, a STATIM mindegyik ciklusához csupán egy specifikus, kis mennyiségű víz szükséges. A víz egy melegítő készülékben, a gőz generátorba kerül, ahol pillanatok alatt felmelegedik és vízgőzzé alakul.

Levegő eltávolítás:

A PPPD technológia és a szabadalmaztatott gőzgeneráló eljárásnak köszönhetően a levegő a gőz beáramlásával egyidejűleg kipréselődik a sterilizációs kamrából.

G4 technológia:

A SciCan G4 felszerelései összeköthetők okos eszközeivel, hogy információkat küldhessen rájuk, úgy mint a ciklus adatok, instrukciók és értesítések.

Kíméletes: 

A friss víz funkció garantálja minden egyes ciklus tiszta víz ellátását. A korszerű gőz technológiának köszönhetően megfelelően alkalmazhatók a tömör és az üreges műszerekre egyaránt.

Megbízhatóság:

25 évnyi tapasztalattal a STATIM az egyedülálló sebességével, megbízhatóságával és szavahihetőségével a világ egyik legtöbbet értékesített kazettás autokláv gyártójává nőtte ki magát.

Kapacitás:

A STATIM G4 autoklávok nem pusztán gyors sterilizációt kínálnak, hanem a messze elégséges kapacitásukkal kiszolgálják a zsúfolt rendelők igényeit. A STATIM G4 kapacitása 5 tasak, míg a STATIM 5000 G4 kapacitása 12 tasak.

Kijelző:

Egy 3,5 " colos, nagy felbontású érintőképernyő kínál élénk képet az aktuális ciklusok információjának megjelenítéséhez, mindezt kiemelkedően világosan. A kontraszt szintek teljes szabályozhatósága teszi lehetővé, hogy a kijelzőt a rendelője fényigényeinek megfelelően optimalizálhassa.

Kapcsolat:

Internetes portálon keresztül nem csupán a STATIM aktuális működését láthatja, hanem hozzáférhet korábbi ciklusnaplókhoz, továbbá sterilizációs felvételekhez. A STATIM G4 rendszere lehetővé teszi, hogy közvetlen email-eket küldjön kereskedőjének a hibás ciklusok információival, hogy a szerviztechnikusok időben intézkedhessenek.

Paraméterek

Tank kapacitás 1,8 liter
Külső méret (sz. x mag. x mély.) 41,5 x 16,0 x 50,0
Kazetta belső mérete(mély. x sz. x mag.) 28 x 18 x 3,5
Tömeg víz nélkül (kg) 21
Elektromos adatok 220-240 V, 50/60 Hz, 6 A
Ethernet port 10/100 Base-T
USB port USB 2.0

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére