Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.285.873 Ft
2.057.286 Ft (1.619.910 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Menny.:

Vector® Paro Pro ultrahangos készülék

A csomag tartalmazza:

Vector® Paro parodontális kezelőegység, beleértve a Vector® kézidarabot, depurátor kézidarabot, rugalmas lábkapcsolót, Vector® Fluid polírozó, Vector®/RinsEndo fertőtlenítő, Vector® tisztító, szervizkészlet, steri-box, Paro szerszámkészlet, Recall/Implant szerszámkészlet, Depurátor P1 szerszámkészlet

Cikkszám: DÜRR 2031-51
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
2.285.873 Ft
2.057.286 Ft (1.619.910 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Leírás

A mérce a fájdalommentes kezelés területén.

Vector®: Erőteljes, ultrahanggal
Több mint 20 évvel ezelőtt a DÜRR DENTAL kifejlesztette az egyedülálló rezgéselvezetést, és a Vector® rendszerrel új mércét állított fel a fájdalommentes, minimálisan invazív parodontális kezelés területén. Az ultrahangos energiát lineáris irányban terelik oda, ahol szükség van rá, és a műszerek a gyökér felszínével párhuzamosan mozognak. Ez rezgésmentes működést tesz lehetővé, és beépíthető egy klinikailag hatékony és minimálisan invazív kezelési tervbe.

A gyűrűn keresztül vezetve
A Vector® elv ügyesen alakítja át az ultrahangos rezgéseket lineáris fel-le mozgásra. A központi elem egy rezonancia gyűrű, amely a nagy frekvencia hatására rövid időre deformálódik, majd visszatér a kiindulási helyzetébe. Ezzel az ultragyors alakváltozással a rezonancia gyűrű az ultrahangos rezgéseket 90°-on keresztül a műszer lineáris mozgásává alakítja át. Ez azt jelenti, hogy a műszerek a fogfelülettel párhuzamosan, tengelyirányban mozognak, kiküszöbölve az egyébként munka közben fellépő nemkívánatos rezgéseket.
Kiváló tapintásérzékenység
A Vector® Paro segítségével teljesen megbízhat érzékszerveiben a kezelés során. Ennek oka, hogy az egyedülálló oszcillációs mozgás lehetővé teszi a terapeuta számára, hogy pontosan irányítsa rendkívül érzékeny munkáját, mivel az ultrahangos eszközök teljesen a nemkívánatos rezgések nélkül működnek. Már a kezelés során ellenőrizhető a kezelt felület minősége a nagyfokú érintésérzékenységnek köszönhetően. Ezt a műszer lineáris mozgása teszi lehetővé. Ez biztosítja a teljesen rezgésmentes munkavégzést, és a diagnosztikai szondákéhoz hasonló érintésvezérlést tesz lehetővé. Mivel a műszerek a gyökérfelülettel párhuzamosan mozognak, a Vector® Paro klinikailag hatékony és traumamentes kezelésre használható.

A Vector® rendszer - a kialakítás és funkcionalitás szinergiája


Mindenhol használható

A nagyméretű, kivehető víztartály azt jelenti, hogy nincs szükség fix vízellátásra. Ennek eredményeképpen a Vector® készülék különböző helyiségekben használható.

Vector® és Scaler kézidarabok
Mindkét kézidarab kiváló ergonómiával nyűgöz le. A Vector® kézidarab egyedülálló oszcillációs eltérítésével különösen kíméletes szubgingivalis kezelést tesz lehetővé. A Scaler kézidarab 6 nagy teljesítményű LED-del van felszerelve az optimális látás érdekében. Mindkét kézidarab nagyfokú kezelőbarát jelleggel nyűgöz le.

Higiénikus felületek
Az áttekinthetően kialakított kezelőpanel az intuitív kezelhetőség érdekében. A felületeken nincsenek hézagok vagy illesztések, így megfelelnek a legmagasabb higiéniai követelményeknek. A készülék automatikusan jelzi, ha esedékes a rendszeres tisztítás, és megkönnyíti a médiaszállító rendszer öblítését. A kézidarabok és műszerek validált kézi vagy automatikus eljárásokkal újrafeldolgozhatók.

A Vector® rendszer kezelési spektruma - sokoldalú és hatékony

Kezelési spektrum a Vector® kézidarabbal
A Vector® kézidarab egyedülálló oszcillációs tulajdonságával különösen kíméletes szubgingivális kezelést tesz lehetővé.


Parodontális kezelés: kezdeti kezelés

Molárisok

Állapot a kezelés kezdetekor

Állapot 3 hónap elteltével

Állapot 1 év után

Állapot 3 év után

A precízen összehangolt Paro műszerek kiváló minőségű sebészeti acélból készülnek, és lehetővé teszik az ilyen típusú kezelés klinikailag hatékony és sikeres elvégzését. A Vector® Fluid polírozószerben lévő szuperfinom hidroxilapatit és kalcium-foszfát részecskék elősegítik a hatékony tisztítást a Vector® rendszerrel együtt. A szuszpenzió csökkenti a kezelés során fellépő túlérzékenységet. A zsebet mindig alaposan kiöblítjük. A hidrodinamikai hatásoknak köszönhetően a baktériumok száma drasztikusan csökken.

Parodontális kezelés a Paro kézidarabbal: kezdeti kezelés
A kezdeti kezelés fő céljai a biofilm és a biofilm ásványi összetevőinek alapos eltávolítása fogkő formájában, valamint a gyökérfelszín simítása a zsebek aljáig. Bár az ásványi összetevők valójában nem váltanak ki parodontális gyulladást, ideális táptalajt biztosítanak a parodontális patogén csírák újbóli elszaporodásához.


Parodontális kezelés: fenntartó kezelés (visszahívás)

Front fogak

Állapot a kezelés kezdetekor

Állapot 3 hónap elteltével

Állapot 1 év után

Állapot 3 év után

A Vector rendszer rugalmas műanyagból készült, ideális műszereket kínál az ilyen típusú kezeléshez, szénszál-erősítésű szondákkal és profilaxis-kurettákkal együtt. Ennek eredményeképpen a gyökérfelszín sérülésének vagy a nem szándékos szöveti traumatizáció veszélye nagyon alacsony. A biofilm eltávolítása a Vector® Paro vagy a Paro Pro készülékkel a Vector® Fluid polírozóval kombinált kíméletes, mégis dinamikus ultrahangos kezelésnek köszönhetően történik. Ez a tisztítási folyamat érezhetően simábbá teszi a fogfelszínt, ami segít megelőzni a baktériumok újbóli megtelepedését.

A gyökérfelület alapos tisztítása után is néhány napon belül a baktériumok újra megtelepednek a fogágytasakban. Ezért a kezdeti terápiát mindig rendszeres időközönként fenntartó kezelésnek vagy akár szupportív parodontitisz kezelésnek (SPT) kell követnie, hogy megelőzzük a zsebek újrafertőződését. Az emlékeztető kezelések közötti időközöket minden egyes betegnél egyedileg kell meghatározni.


Periimplantitis kezelése

A Vector® recall/implantátum műszereket kifejezetten az ilyen típusú kezelésekhez tervezték. Lehetővé teszik az implantátumfelületek megbízható és alapos tisztítását az implantátum károsítása nélkül. A speciális szálerősítésű kompozitokból készült műszerek, valamint a kifejezetten az implantátumfelületek kezelésére készült műanyag műszerek hatékonyan használhatók a periimplantitis kezelésében.

A fogászati implantátumok és a periimplantáris lágyszövetek egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen a baktériumlerakódások és a biofilm rendszeres és szisztematikus eltávolítása - akárcsak az ínygyulladás és a parodontitis profilaxisának kezeléséhez. Az implantátumokat bakteriális lepedék veszi körül. A rendszeres professzionális tisztítás itt elengedhetetlen. Ellenkező esetben gyulladásos elváltozások léphetnek fel a lágyszövetben, amelyek - legrosszabb esetben - az implantátum elvesztéséhez vezethetnek.


Kezelési spektrum a depurátor kézidarabbal
A Scaler kézidarab 6 nagy teljesítményű LED-del van felszerelve, hogy a lehető legjobb áttekintést nyújtsa a munka elvégzése közben.


Professzionális fogtisztítás

Változatos alkalmazások
A Dürr Dental Scaler kézidarabjával a legmagasabb színvonalon lehetséges a professzionális fogászati tisztítás. A szupra- és szubgingivalis kezeléshez különösen karcsú eszközök lehetővé teszik a hatékony, de kíméletes lepedékeltávolítást.

A piezo-kerámia meghajtás lehetővé teszi a lerakódások hatékony eltávolítását, miközben a lehető legjobb és legkíméletesebb védelmet nyújtja az érzékeny szöveti struktúrák számára. Az a tény, hogy a Scaler kézidarab részben szétszedhető, különösen egyszerűvé teszi a tisztítást és a fertőtlenítést.

Technikai csúcspont
A modern és időtálló készülékdizájn és az ergonomikus Scaler kézidarab mellett hat párhuzamosan kapcsolt, nagy teljesítményű LED biztosítja a lehető legjobb megvilágítást - még a nehezen látható területeken is. A sterilizálható fényvezetők a hosszú élettartamot kiváló költséghatékonysággal kombinálják.

Vector® Fluid polírozó
 

A Vector® Fluid polish egy hidroxilapatitot és kalcium-foszfátot tartalmazó szuszpenzió, friss menta ízzel. Segít a fogak, fogpótlások és gyökérfelületek fájdalommentes, minimálisan invazív tisztításában a Vector® rendszer segítségével. Különösen az ínyzárta-tasakokat és a bennük található, nem tapadó lepedéket alaposan kiöblíti, kíméletesen eltávolítva a biofilmeket és a szubgingivalis konglomerátumokat. A baktériumok és az endotoxinok mennyisége is csökken.

  • Támogatja a Vector® rendszerrel történő szubgingivális és szupragingivális tisztítást, valamint a fájdalommentes kezelést.
  • Alkalmas fog-, műfogsor- és gyökérfelületek tisztítására
  • Állati eredetű összetevőktől, gluténtól, laktóztól és fruktóztól mentes

Paraméterek

Elektromos adatok 230 V, 50/60 Hz
Működési frekvencia (kHz) 25-35
Víztartály töltő kapacitása (ml) 600
Víz felhasználás (ml/min) ~30
Vector® Fluid polírozó tartalom (ml) 200
Méretek (Mag. x Szél. x Mély. cm) 16 x 25,5 x 21,5
Súly (kg) 2,5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére