Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.587.623 Ft
2.795.000 Ft (2.200.787 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 22%
Menny.:

VistaScan Nano Easy képlemez szkenner

(Nagyobb méretért kattintson a képre!)

Dürr VistaScan Nano Easy képlemez szkenner, 1 db 2-es méretű képlemezzel, 100 db fényvédő huzattal, 1 db 2-es méretű kazettával.

Kiemelt jellemzők:
• Bármelyik képalkotó, archiváló szoftverrel kompatibilis
• Felsőkategóriás képminőség
• Kicsi méret
• Ideális, nagyon csendes szék melletti szkenner
• Kicsi karbantartási igény

Cikkszám: DÜRR2160110001
Gyártó:
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
3.587.623 Ft
2.795.000 Ft (2.200.787 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 22%
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

A VistaScan Nano Easy egy modern képlemez olvasó, amely kiváló képminőséget biztosít.

Kis méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető a rendelőben, ezáltal mind a röntgen felvétel készítése, mind pedig a szkennelés megoldható a szék mellett. Az egyszerű és jól átgondolt működési koncepcióján keresztül a VistaScan Nano Easy a DÜRR Dental innovatív képlemez technológiájának gyors és könnyű belépési pontja. Ezzel a rendszerrel 0-ás, 1-es és 2-es méretű képlemezek digitalizálhatóak.

A VistaScan Nano Easy-t a VistaScan IQ képlemezekkel használva megnövelt diagnosztikai megbízhatóságot nyújt.

Minden egyes IQ képlemez egyedi azonosítója elmentődik a beszkennelt képhez. Ennek eredményeképpen ha valamelyik képlemezzel készült felvétel minősége romlani kezdene, a képlemez könnyen beazonosítható, ezáltal mindig a legjobb képminőség biztosítható.

Másik előnye, ha a lemezre a rossz oldaláról történt a felvétel készítés, ezt a szoftver jelzi a felhasználónak. Mivel a VistaScan Nano Easy kizárólag az IQ képlemezeket digitalizálja, ezáltal fenntartja a Dürr Dental kimagasló minőségi színvonalát.

Kiváló képminőség - tökéletes láthatóság

A VistaScan Nano Easy lényegesen élesebb képeket állít elő, mint egy röntgenfilm. D1-es kariesz lézió és endo műszerek ISO 06-ig megbízhatóan jelennek meg a felvételeken.

Képlemez méretek

A VistaScan Nano Easy a Dürr Dental 0-ás, 1-es és 2-es méretű IQ képlemezeit tudja digitalizálni. A felület 100%-a aktív és széles dinamikai spektrum érhető el. A képlemezek kezelése olyan egyszerű, mintha egy analóg filmet használna.

Egyszerű használat

A VistaScan Nano Easy-vel rendkívül könnyen lehet dolgozni. A felvételek importálása és a lemez letörlése, valamint a képlemez előkészítése a következő felvétel elkészítéséhez egy lépésben megvalósítható. A felvétel gyors rendelkezésre állása biztosítva van közvetlenül a páciens környezetében.

Gyors és egyszerű integráció

A VistaScan Nano Easy használható a gyárilag vele szállított Dürr Dental képalkotó szoftverrel, de bármely harmadik félhez tartozó képalkotó, archiváló szoftver alá beilleszthető plug-in, vagy TWAIN driveren keresztül. Egyszerűen és könnyedén integrálható a rendelő sebészeti munkafolyamatába, a meglévő belső hálózaton keresztül.

Paraméterek

Főbb technikai paraméterek
Képlemezek mérete 0, 1, 2
Szkennelési felbontás (Lp/mm) 16,7
Kép bit mélység / gray scale 16 bit / 65538
Tömeg (kg) 4
Méret (mag.xszél.xmély.) (mm) 231 x 167 x 216
Hálózati csatlakozás Standard

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére